Alt om foto

Concordia Gruppen

Concordia Gruppen dækkede tidligere over aktiviteter inden for forlagsvirksomhed - fotoskole - modelbureau - fotorrejser - fotoforretninger og PR-virksomhed.

I dag løser vi foto opgaver - opgaver indenfor PR- virksomhed - holder foredrag med billeder - udlejning af sommerhuse og boliger

Vi startede i det små

Forlagsvirksomheden startede i det små - meget små i 1972 i Skagen, hvor det første blad der udkom hed FOTOKINO i et oplag på 200 eksemplarer og uden billeder. Fra nr. 2 kom der billeder i bladet, men først året efter var det ikke den samme forside der gik i gen hele året..1974 blev A 5 formatet udskiftet med A-4 og der kom farvebilleder i bladet. Ikke mange troede på at Foto-kino vil overleve ret længe, men det blev faktisk det fotomagasin i Danmark, der fik den længste leverid. 35 år blev det til. Porto tilskudet forsvand, de bedste annoncør lukkede , annalog fotografering ændrede sig til digitalfotografering, og vi mistede interessen for at producere bladet fordi andre tiltag trak, og ikke mindst redaktøren kom galt afsted med sin hest og fik et problem med sin skulder med det resultat, at han blot kunne sidde en halv time om dagen ved en computer.

.